Selecteer een pagina

Een nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website van Janssen Media! Het was tijd voor een nieuwe website, met andere content. Vanaf nu zal er regelmatig een blog verschijnen over mijn persoonlijke en natuurlijk ook zakelijke ontwikkelingen.

Gewoon creatief bezig zijn voor andere mensen.

Inmiddels doe ik dit werk bijna 2 jaar. In die 2 jaar heb ik veel mogen leren en veel mogen doen. Ik merk dat er vraag is naar betaalbare opties voor een leuke promo, een website of iets anders, waar ik mij, als creatief ventje op uit kan leven. Ik ben van het proberen en het doen, en als ik hulp nodig heb dan vraag ik dat aan de mensen om me heen. Geen vraag is te gek, dus mocht je interesse hebben in wat ik jou kan bieden, bel, app of mail mij en wie weet ontstaat er een toffe samenwerking!

Kom in contact!

+31 6 15 50 41 90

Adres

Michelslaan 42
5963 HC, Hegelsom
Limburg, Nederland

Email

info@janssen-media.nl

KVK

77477278

Stuur mij een bericht!